Сода бикарбонат само за 0.42лв  СОДАТА - Превод на статията

...
Сода бикарбонат само за 0.42лв  СОДАТА - Превод на статията
Коментари Харесай

ГОЛЯМАТА ТАЙНА НА СОДАТА - ЗАБРАНЕНОТО, ЧЕТИВО, КОЕТО ЗАВЛАДЯ СВЕТА! ВЕЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ

Сода бикарбонат единствено за 0.42лв 

СОДАТА - Превод на публикацията на ДЕЙВИД АЙК, чийто оригинал на британски е на сайта www.davidicke.com 
Един от тези, които намерено потеглиха срещу системата, е италианецът Тулио Симончини. Той бе оплют от всички страни и хвърлен в пандиза, тъй като сполучливо е лекувал хора в последния етап на рака. Престъплението му се е състояло в това, че той е схванал, че злокачествените формирания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто мощен имунитет я държи под надзор, само че при отслабването му, гъбата се популяризира по цялото тяло и води до образуването на злокачествени тумори.). Гъбичките и изключително кандида живеят за сметка на тялото на стопанина. На този организъм, както и на всеки различен паразит, с цел да се възпроизведе, му е необходим правоприемник. Продуктите от жизнеността на претендента отслабват имунната система и водят до това, човек да се усеща зле, както физически, по този начин и психи-чески. Тулио Симончини смята, че обичайното пояснение на природата на рака е напълно погрешно. Сам експерт в онкологията и метаболичните нарушавания, той е тръгнал срещу интелектуалния конформизъм на обичайна медицина, срещу обичайните способи за лекуване на световната зараза на рака. Симончини решил да отхвърли всичко, което е знаел за онкологията и да стартира лично без значение проучване. Открил, че всички типове рак се демонстрират еднообразно, без значение от това в какъв орган или каква тъкан се е образувал туморът. Всички злокачествени новообразувания са били с бял цвят. Той се замислил, на какво наподобява раковото образувание. На гъбата кандида? Нима това, което обичайна медицина счита за неконтролируемо разделяне на клетките, е старти-ран от организма развой за отбрана от кандидозата? Ако се изходи от това съмнение, то развиването на заболяването протича по следния сюжет – гъбичката кандида, нормално следена от мощния имунитет, стартира да се развъжда в отслабналия организъм и образува лична колония. Когато някой орган се заразява с кандидоза, имунитетът се пробва да го отбрани от непознати завоеватели. Имунните кафези построяват защитна преграда -точно това обичайна медицина назовава рак. Счита се, че разпространяването на метастази в организма е навлизане на злокачествените кафези в органите и тъканите. Но Симончини твърди, че метастазите са провокирани от това, че гъбичката кандида се разхожда в организма. Тези гъбички могат да бъдат унищожени единствено от обикновено работещ имунитет. Имунната система е ключът към оздравяването.. Имунитетът се подкопава с питателните артикули, питателните добавки, пестицидите и хербицидите, имунизациите, електромагнитните и микровълнови технологии, фармацевтичните препарати, стресът от актуалния живот и така нататък Децата до 2 годишната си възраст получават към 25 ваксини. А в същото време имунитетът единствено се образува. 

Когато Симончини схванал, че ракът има гъбична природа, почнал да търси ефикасен фунгицид. Тогава му станало ясно, че противогъбичните препарати не работят. Кандида мутира бързо и дотолкоз се приспособява към препарата, че даже стартира да се храни с него. Оставало единствено остарялото, тествано, на ниска цена и налично средство против гъбичките – сода бикарбонат. Основна съставна част на хранителната сода. Неизвестно за какво, гъбичките не могат да се приспособяват към натриевия бикарбонат. Пациентите на Симончини пият разтвор на содата или натриевия бикарбонат се вкарва директно в тумора благодарение на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която употребяват за проучване на вътрешни органи). През 1983 година Симончини лекувал италианец на име Генаро Сенгерма-но, на който лекарите давали единствено няколко месеца живот, вследствие рак на дробовете. След малко време този човек се излекувал напълно. Ракът липсващ. Окрилен от триумфа и с други пациенти, Симончини показал данни на италианското министерство по опазване на здравето, с вярата, че ще стартират клинични проучвания, с цел да се ревизира, по какъв начин работи метода му. Какво било удивлението му, когато италианското здравно общество освен не разгледало проучванията му, само че и го лишил от медицинския му лиценз поради лечение на пациенти с неодобрени медикаменти. Масмедиите започнаха акция срещу Симончини, с насмешки към него и изтичане на мръсотия към неговия способ. И по неотложност този надарен доктор влиза за три години в пандиза, поради това, „ че е убивал пациентите си ”. Симон-чини е обкръжен от всички страни. Авторитетите в медицината декларират, че методът му за лечение на онкологичните болести посредством сода бикарбонат е „ налудничаво и рисково ”. За благополучие не им се отдава да изплашат Симончини. Той продължава работата си. Сега за него може да се чуе с помощта на интернет. Този доктор твори чудеса и лекува даже най-изоставените случаи в онкологията посредством простичкия и на ниска цена натриев бикарбонат. В някои случаи процедурите не престават с месеци, в други (примерно при рак на гърдата) – единствено за няколко дни. Често Симончини просто споделя по телефона или посредством електронната поща какво да вършат хората. Дори персонално не участва при лекуването и все пак резултатът постоянно е над упованията. 

Раковите кафези имат неповторим биомаркер – ензимът CYP1B1. Ензимите са белтъци, които катализират химичните реакции. CYP1B1 трансформира химическата конструкция на веществата, наречени салвестрол, и които се съдържат в доста плодове и зеленчуци. Химическа-та реакция трансформира салвестрола в съставен елемент, който убива раковите кафези. Ензимът CYP1B1 се създава единствено в раковите кафези и реагира на салвестрола на плодовете и зеленчуците, като образува субстанция, убиваща единствено раковите кафези. Салвестролът е естествената отбрана, намираща се в плодовете и зеленчуците за битка с гъбичките. Колкото повече растението е нападнато от гъбично заболяване, толкоз повече салвестрол съдържа то. Към такива плодове и зеленчуци се отнасят: ягодата, боровинката – черна и алена, малината, гроздето, черното и алено френско грозде, къпината, ябълките, прасковите, зелените зеленчуци (броколи и всевъзможен тип зеле), артишока, алената и зелена чушка, авокадото, аспарагусът и патладжаните. Но агро- и фармацевтичните компании знаят за това. И ето какво подхващат – създават химически фунгициди, които убиват гъбичките и спъват образуването на естествена отбрана (салвестрол) в растенията като отговор на гъбичното заболяване. Салвестрол съдържат единствено плодовете, които не са химически обработени с фунгициди. Най-разпространените фунгициди блокират изработването на CYP1B1. Затова, в случай че се храните с химически обработени плодове и зеленчуци, не получавате предстоящият възстановителен резултат. 
А гъбичките стартират да се развъждат в организма, когато в индивида поражда окислителен (оксидативен) стрес. Този стрес, за който приказва Люк Монтание и който води до СПИН. Следователно всичко е в киселинно-алкалния баланс в организма. Ролята на содата и основата при отбрана здравето на хората и растенията -http://my.mail.ru/community/sila-v-trezvosti/1B65B2318E195689.html - 22 януари 2009 г. 

КЪДЕ МОЖЕ ДА съдебна експертиза ПРИЛОЖИ СОДАТА? 
  Профилактика и лекуване на рак.  Лечение на алкохолизъм.  Отвикване от цигарите.  Лечение на всички типове наркомания и токсикомания.  Изчистване от олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали в организма.  Извеждане на радиоактивните изотопи от организма, профилактика на радиоактивното заразяване.  Извличане и разтваряне на нездравословните натрупвания в ставите, гръбначния дирек, камъни в жлъчката и бъбреците, т.е. лекуване на радикулитите, остеохондрозата, полиартрити-те, подаграта, ревматизма, бъбречно-каменната болест, жлъчните камъни, разтваряне камъчетата в черния дроб, жлъчните канали, стомаха и бъбреците.  Прочистване на организма за укрепване на вниманието, съсредоточеността, равновесието и растежа на неуравновесените деца.  Прочистване на организма от токсини, отработени при гняв, завист, злоба, злоба, подозрения, недоволства и други нездравословни усеща и мисли на индивида (Границите на Агни Йога т.8, с.99-100) 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР